donderdag 22 februari 2018

Boekpresentatie Online marketing in de zorg

Donderdag 29 maart 2018 wordt het boek ‘Power to the people - Online marketing in de zorg’ officieel gepresenteerd in boekwinkel van Dekker vd Vegt in Nijmegen.


Dit boek over online marketing in de zorg is het tweede  boek in de reeks van Power to the people. Net als het eerste boek, is ook dit tweede boek over online marketing in de zorg geschreven door Marian Draaisma (Marketing Director Pluryn) en Sjors van Leeuwen (Indora Managementadvies).

In dit tweede boek staat de digitale zorgconsument centraal. Marian Draaisma over het waarom van het boek: “De maatschappij digitaliseert in een hoog tempo en dat heeft grote impact op het gedrag van consumenten, cliënten, patiënten en medewerkers. De komst van internet, sociale media, mobiel en apps heeft de Nederlandse gezondheidszorg flink opgeschud. Mensen klikken, liken, posten en reageren met hun pc, laptop of smartphone dat het een lieve lust is. De digitale zorgconsument is niet meer weg te denken en heeft nog steviger de touwtjes in handen. Daarbij draait het niet meer alleen om promotie, views, clicks en likes, maar bovenal om markt- en klantgerichtheid en klantbeleving. In het boek wordt verteld over de digitalisering van de zorg en het online marketingproces bij Pluryn."

Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan dr. René G.M. Penning de Vries, voorzitter van Health Valley en boegbeeld bij ICT van het Ministerie van Economische Zaken. Hij was onder meer directeur en bestuurder van NXP. Tijdens de presentatie is er een interview met auteur Marian Draaisma, tevens Marketing Director Pluryn, door mede-auteur Sjors van Leeuwen over het boek en het gebruik van (online) marketing in de zorg.


Als je de boekpresentatie wilt bijwonen dan kun je je aanmelden op de website van boekwinkel Dekker vd Vegt. Toegang is gratis. De presentatie begint op donderdag 29 maart 2018 om 19.00 en sluit af om 21.00 met een borrel.

Meer informatie en aanmelden op de website van Dekker vd Vegt in Nijmegen.

Tot ziens op de 29e!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten